en Kontakta

Service i huset

Service i huset
I Portalen har vi fokus på enkelhet som skapar värde. En arbetsdag i Portalen skall göra att era medarbetare andas lite lättare, helt enkelt.

Business Center

Som hyresgäst i Portalen får du inte bara tillgång till ditt egna kontor, utan flera. Bonnier Fastigheter Business Center är ett medlemskap som innebär att ni även får tillgång till moderna arbetsplatser och mötesrum i centrala Stockholm och Uppsala. Allt för att underlätta er och era medarbetares vardag.

Bonnier Business Center är ett komplement till ert befintliga kontor framtagen för att ge dig och dina kollegor en flexibel och hållbar lösning för arbetslivet. Arbetsplatser finns att tillgå via drop-in och vissa mötesrum kan bokas kostnadsfritt medan andra, större konferensrum, debiteras.

Vi har egen personal som mer än gärna hjälper till att beställa mat eller fika till era möten.

Gemensam mötesplats

I Portalens gemensamma mötesplats finns allt du och dina kollegor behöver för att ha inspirerande möten med interna och externa partners. Lokalen passar perfekt för att samlas till en föreläsning, utbildning eller workshop, och ett eget kök underlättar servering och mingel.

Restaurang med närproducerad mat

På entréplanet i Portalen finner du vår restaurang. Här kan du välja om du vill sitta inne eller ute i den friska havsluften.

Portalen är utvecklad med hållbarhet i fokus. Därför sätter vi också stort värde på vad som finnas på tallriken. I vår restaurant kan du njuta av kortrest och hälsosam mat.

Cykelservice

Vad är bättre än att cykla till jobbet? I Portalen har du plats för att parkera din cykel, och det finns även servicemöjligheter för att tvätta den eller utföra reparationer.

Omklädningsrum

Om du cyklat, tränat eller kanske bara skall möta vänner efter jobbet, kan du fräscha upp dig i husets omklädningsrum.

Service i huset

Gemensam mötesplats
Restaurang
Cykelparkering och servicehub
Dusch och omklädningsrum
Starta guidad tur
Designad av Blake och programmerad av Heading North