en Kontakta

Om Värtahamnen

Portalen är ingången till den nya stadsdelen Värtahamnen

Jobba vid vattnet och andas lite lättare, helt enkelt. Värtahamnen blir en dynamisk ny stadsdel som har allt du behöver för att arbeta och leva. En plats innanför tullarna, 8 minuter med cykel från Stockholm City men ändå nära grönområden och på kanten till havet.

Värtahamnen är ett historiskt signifikant område som med innovativ byggteknik nu utvecklas till att bli en levande stadsdel 24 timmar om dygnet.

Hållbarhet är den viktigaste premissen för den nya stadsdelen. Stockholm stads vision är att Värtahamnen ska bli den mest sociala hållbara stadsdelen och miljömålen är minst sagt ambitiösa.

Vattnet och hamnarvet sätter en trevlig ton som förstärks av många attraktiva erbjudanden för hyresgäster och besökare. En stadsdel värd att åka till för en after work eller annat social umgänge med vänner. Värtahamnen blir inte bara en arbetsplats men en ny stad i staden, innanför tullarna. När området är färdigbyggt kommer det att finnas cirka 2 000 lägenheter och 20 000 arbetsplatser.

Vårt nya hus Portalen ligger vid ingången till Värtahamnen, och kontoren här ger en unik möjlighet för företag som vill vara en del av den nya stadsdelen.

 

En levande stadsdel dygnet runt

Värtahamnen kommer erbjuda allt som behövs för den som jobbar, bor, handlar, tränar eller bara vill träffas här för en afterwork med goda vänner.

Tidslinje - Portalen

2022
Markarbeten startar
2023
Grundläggning startar
2024
Källarvåning klar
2025
Stomme och fasader klara
2025/2026
Huset klart för inflyttning
VID VATTNET

Tänk dig att gå längs vattnet till kontoret och ha vy mot naturen resten av dagen. Andas lite lättare, helt enkelt.

INANFÖR TULLARNA

Värtahamnen är en ny stad i staden, innanför tullarna. Från city är det 5 minuter med tunnelbana och 8 minuter med cykel. Centralt och naturskönt.

EN LEVANDE STADSDEL

Värtahamnen är en levande stadsdel 24/7. När arbetsdagen går mot sitt slut vaknar kvällslivet i hamnen. Varför åka in till City när du kan ha after-work med vänner rakt utanför kontorsdörren på kajkanten eller uppe på en av takterrasserna?

Upplev Portalen

I vårt digitala showroom kan du uppleva hur Portalen kommer att bli. Du kan välja mellan olika interiörstilar och få en känsla av hur det kommer vara att arbeta här både på dagen och kvällen. I Portalen har vi tänkt noggrant på vad som gör vardagen enklare för dig som hyresgäst. Enkelhet som skapar värde, helt enkelt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Portalen? Kontakta oss gärna
Starta guidad tur
Designad av Blake och programmerad av Heading North