en Kontakta

Interiörstilar

Interiörstilar

Välj ditt företags stil, helt enkelt.

Våra två noggrant utvalda interiörstilar gör det enkelt att välja hur ni vill ha det på ert kontor.

Kontoren i Portalen är designade för att skapa bra dagar på jobbet, anpassade till olika företag och deras behov. Välj mellan två inredningsstilar, väl genomtänkta för olika typer av arbetssätt, båda med hög kvalité som håller över tid.

Stil 1 - Skandinavisk

Inredningsstil 1 är inspirerad av den Skandinaviska traditionen med ljusa, naturliga färger, strama linjer och enkla former. Inslag av trä påminner om fokus på hållbarhet och stärker kopplingen till naturen.

Välj mellan en traditionell möblering med fokus på individuellt arbete eller en mer projektbaserad utformning. En kontorsyta som anpassar sig till dig, helt enkelt.

Stil 2 - Industriell

Stil 2 är anpassad till företag som gillar den mer råa stilen. Betong och öppna tak ger en mer industriell känsla där hamnarvet gör sig påmint. Minimalt med väggar ger plats till öppnare arbetsytor som bjuder in till ett mer projektbaserat arbetssätt.

I inredningsstil två är inte något skrivit i sten. Här kan du bestämma hur ert företag vill ha det. En kontorsyta som anpassar sig till dig, helt enkelt.
Starta guidad tur
Designad av Blake och programmerad av Heading North